Det är med stor glädje och stolthet vi hyllar V. Kaihola Entreprenad AB och dess VD, Victor Kaihola, för deras enastående arbete och förtjänade utnämning som länets entreprenör. Victor har visat enastående ledarskap och kompetens inom företaget, vilket har bidragit till deras framgång och erkännande.

Genom åren har Victor Kaihola visat en stark passion och engagemang för bygg- och anläggningsbranschen. Hans hängivenhet till att leverera högkvalitativa och professionella tjänster har gjort V. Kaihola Entreprenad AB till ett föredraget val för många kunder och projekt.

Vi vill också rikta en varm hyllning till hela Kaihola-familjen för deras ovärderliga stöd och support under hela resan. Det är deras support och tro på Victor som har varit en stor drivkraft bakom företagets framgångar. V. Kaihola Entreprenad AB bedriver bygg- och anläggningsarbeten, bygg- och markentreprenad samt äger och förvaltar fastigheter. Deras kompetens och dedikation till att leverera enastående resultat har gjort dem till en pålitlig partner och en ledande aktör inom branschen.

Vi gratulerar Victor Kaihola och hela teamet på V. Kaihola Entreprenad AB för deras framgångar och bidrag till samhället. Deras professionalism, integritet och hängivenhet är en inspiration för oss alla, och vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa.

Stort grattis till V. Kaihola Entreprenad AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Victor Kaihola
Org.nr: 559310-1495
Mail: info@vkaihola.se
Adress: ESKILSVÄGEN 34 – 617 30 Skärblacka
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *