Vi vill hylla Michel Pizzeria AB och dess ägare Johnny Mahfod för deras framstående arbete inom restaurangbranschen. Med fokus på att leverera högkvalitativa rätter och enastående kundservice har de etablerat sig som en av de ledande pizzeriorna i området.

Michel Pizzeria är mer än bara en restaurang det är en knutpunkt för gemenskap och god mat. Med en betydande andel stamkunder har Johnny och hans team aktivt arbetat för att bygga och upprätthålla en lojal kundbas genom att erbjuda enastående kvalitet på mat och service.

Deras meny erbjuder ett brett utbud av läckra pizzor och andra avhämtningsrätter som tillfredsställer olika smaker och preferenser. Dessutom erbjuder de hemkörningstjänster för att göra det bekvämt för sina kunder att njuta av deras favoriträtter hemma.

Johnny Mahfod och hans team på Michel Pizzeria AB förtjänar erkännande för sitt hårda arbete, engagemang och dedikation till att skapa en exceptionell matupplevelse för sina kunder. Vi är glada över att hylla dem som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt i framtiden.

Stort grattis till Michel Pizzeria AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Johnny Mahfod
Org.nr: 559243-3097
Mail: JOHNNY.MAHFOD81@GMAIL.COM
Adress: Odensgatan 33 – 603 37 Norrköping
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *