Vi är stolta över att hylla Ulf Jönsson för hans enastående bidrag sedan han tog över företaget för ungefär 30 år sedan från Börje Jönsson. Ulf tilldelas en välförtjänt utmärkelse inom transportbranschen och blir erkänd som länets framstående entreprenör. Sedan företagets start 1954 har kundens behov och kvalitet varit våra främsta prioriteringar.

Börje Jönsson Åkeri AB har alltid satt kunden i fokus och förstått värdet av direktkontakt mellan kunden och transportören. Genom att erbjuda transporter utan mellanhänder har de skapat en säker och pålitlig service som har bidragit till företagets framgång och expansion under åren.

Ulf Jönsson behållit företagets kvalitetstänkande som grundläggande princip. Genom att alltid sträva efter att tillgodose kundernas önskemål och behov har Börje Jönsson Åkeri AB blivit känt för att kunna utföra även de mest krävande och känsliga transporter med högsta precision och professionalism.

Under årens lopp har företaget ständigt utvecklats och anpassat sig till den föränderliga marknaden, särskilt inom utlandstrafiken som har blivit en dominerande del av deras verksamhet. Trots framgången har företagets storlek aldrig varit ett mål i sig, utan snarare en nödvändighet för att säkerställa att de alltid kan uppfylla sina kunders krav och behov på bästa möjliga sätt.

Vi vill gratulera Ulf Jönsson och hela teamet på Börje Jönsson Åkeri AB för deras imponerande prestationer och bidrag till transportbranschen. Deras dedikation till kvalitet och kundtillfredsställelse är en förebild för oss alla, och vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa i framtiden.

Stort grattis till Börje Jönsson Åkeri AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jönsson, Ulf
Org.nr: 556080-1705
Mail: fredrik.joensson@bjtrucks.com
Adress: BUNKAGÅRDSGATAN 14 – 253 68 Helsingborg
Län: Skåne län
http://www.bjtrucks.com/sv-SE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *