Vi hyllar NM Informatics AB och dess grundare, Nikolaos Makrygiannis, för deras banbrytande insatser inom konsultverksamhet, utbildning och forskning inom systemstrukturering, enterprise arkitektur och IT management. Nikolaos har visat enastående ledarskap och expertis inom området, vilket har bidragit till företagets framgång och erkännande som länets entreprenör.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster inom programvaruutveckling och kapitalförvaltning har NM Informatics etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden. Deras engagemang för att leverera innovativa lösningar och skräddarsydda strategier har gjort dem till en eftertraktad partner inom branschen.

Vi vill tacka Nikolaos Makrygiannis och hans team för deras dedikation och bidrag till att driva branschen framåt. Deras insatser inom utbildning och forskning har också bidragit till att främja kunskap och kompetens inom området, vilket gynnar både företaget och samhället i stort.

Vi önskar NM Informatics AB och Nikolaos Makrygiannis fortsatt framgång och ser med spänning fram emot deras framtida prestationer och bidrag till teknologi- och IT-sektorn.

Stort grattis till NM Informatics AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Nikolaos Makrygiannis
Org.nr: 556828-2593
Mail: Nickolas@nm-Informatics.se
Adress: SNÖFLINGEGATAN 6 – 431 39 Mölndal
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *