Vi hyllar Mejvic Hälsa, IT och Utbildning AB och dess VD, Mats Gåfvels, för deras enastående insatser inom sjukvård, bioteknik, utbildning, IT. Mats har visat enastående ledarskap och en stark vision för att främja hälsa, innovation och utbildning i samhället.

Genom sitt företags mångsidighet och fokus på att erbjuda högkvalitativa tjänster har Mats och hans team gjort avtryck inom flera branscher. Genom att integrera sjukvårdstjänster med bioteknik och IT-lösningar har Mejvic Hälsa, IT och Utbildning AB visat sig vara en pionjär inom området, vilket har bidragit till att förbättra livskvaliteten för många.

Vi vill även passa på att hylla Mats familj, inklusive hans fru Catharina Gåfvels och sonen Joakim Gåfvels, för deras stöd och engagemang. Joakims framgång som IT-expert och hans bidrag till företagets framgång är en förebild för unga entreprenörer. Att synliggöra och exponera Joakim som vinnare av utmärkelsen Länets Entreprenör 2024 är ett erkännande av hans och hela familjens bidrag till företagets framgång.

Vi önskar Mejvic Hälsa, IT och Utbildning AB och hela Gåfvels-familjen fortsatt framgång och ser med spänning fram emot deras framtida prestationer och innovationer inom sina respektive områden.

Stort grattis till Mejvic Hälsa, IT och Utbildning AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Mats Gåfvels
Org.nr: 556964-3140
Mail: mats@mejvicab.se
Adress: MOJE 509 – 785 30 Gagnef
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *