Vi hyllar Jakob van der Heide och hans företag Jakob van der Heide Consulting AB för deras enastående bidrag till golvbranschen och deras imponerande entreprenörskap som sträcker sig över hela världen.

Jakob är inte bara en framstående entreprenör utan också en sann global aktör inom golvbranschen. Med över 44 års erfarenhet har han arbetat i olika länder, från Ryssland till Nederländerna, Tyskland, Sverige och många andra platser, där han har blivit känd för sin enastående kvalitet och professionalism.

Hans passion för sitt arbete är uppenbar, och hans fortsatta engagemang och kärlek till branschen är inspirerande. Trots sin omfattande erfarenhet är han fortfarande hungrig efter att lära och utvecklas, och han strävar alltid efter att leverera det bästa till sina kunder och samarbetspartners.

Jakob van der Heide är inte bara en entreprenör utan också en förebild och en inspirationskälla för unga entreprenörer runt om i världen. Hans hängivenhet till sitt arbete och sitt ständiga sökande efter excellens är något att beundra och eftersträva.

Vi är stolta över att kunna hylla Jakob van der Heide och Jakob van der Heide Consulting AB som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång i deras framtida projekt och initiativ.

Stort grattis till Jakob van der Heide Consulting AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jakob van der Heide
Org.nr: 556987-2053
Mail: jakob@jvdhconsulting.se
Adress: Husaby Strand 16 – 614 90 Söderköping
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *