Vi är hedrade att hylla Wopac AB och dess grundare, Petter Hörnberg, för deras imponerande prestationer och enastående bidrag till branschen. Petter har en gedigen erfarenhet med sina 20 år inom möbelbranschen och har med sin expertis och passion för snickeri drivit Wopac till framgång.

Wopac AB, under Petters ledning och tillsammans med hans sambo Anneli Möller, har blivit känt för sin skicklighet inom tillverkning av butiksinredningar, möbler och specialsnickerier efter kundbeställning. Med en bakgrund som utbildad möbelsnickare har Petter kunnat leverera skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet till sina kunder.

Inte bara begränsade till traditionellt snickeri, Wopac expanderar sin verksamhet genom att snart introducera en lackeringsverksamhet i sin verkstad. Denna strategiska utvidgning kommer säkerställa att de kan erbjuda en komplett service till sina kunder och förstärka sin position som en av de mest pålitliga snickeriverkstäderna i länet.

Utöver sin snickeriverksamhet driver Wopac också en modern produktionslokal där de tillverkar marknadsföringsmaterial, vilket ytterligare breddar deras erbjudande och gör dem till en allsidig partner för både privatpersoner och företagskunder.

Vi ser med spänning fram emot att se Wopac fortsätta att växa och utvecklas under Petters ledning och önskar dem all framgång i framtiden. Deras engagemang för kvalitet och skräddarsydda lösningar är en förebild för branschen och ett bevis på deras dedikation och skicklighet.

Stort grattis till Wopac AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Petter Hörnberg
Org.nr: 556684-8817
Mail: petter@wopac.se
Adress: SÅGARVÄGEN 7 – 871 71 Älandsbro
Län: Västernorrlands län
https://www.wopac.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *