Vi är glada att hylla SDFX Productions AB och dess grundare, Fredrik Thordendal, för deras imponerande bidrag till musikindustrin. Genom att bedriva musikproduktion på högsta nivå har de etablerat sig som en betydande aktör i branschen.

SDFX Productions AB, med bas i Järfälla, Stockholm, är ett välrenommerat studiokomplex som drivs av Fredrik Thordendal, känd för sitt arbete med Meshuggah. Tillsammans med Petra Thordendal och Daniel Bergstrand erbjuder de en komplett produktionsmiljö för musikskapare från hela världen.

Studiokomplexet består av två kontrollrum, live-rum, lounge och köksområde, gym och kontor. Det är en plats där kreativitet och teknisk expertis möts för att skapa banbrytande musikproduktioner. Med Daniel Bergstrands omfattande erfarenhet inom inspelningsproduktion har SDFX Productions AB en enastående förmåga att leverera ljudupplevelser av högsta kvalitet.

Fredrik Thordendal och hans team har inte bara skapat en arbetsplats för musikalisk innovation, utan de har också bidragit till att forma ljudlandskapet inom heavy metal och progressiv musik. Deras studio har varit en plattform för några av de mest inflytelserika inspelningarna inom genren och har lockat musiker från alla hörn av världen.

Vi är stolta över att hylla SDFX Productions AB för deras dedikation till att främja musikalisk excellens och för deras bidrag till att lyfta fram svenska musikproduktioner på den internationella scenen. Vi ser med spänning fram emot att se vilka banbrytande projekt de kommer att leverera i framtiden.

Stort grattis till SDFX Productions AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Fredrik Thordendal
Org.nr: 556872-6292
Mail: 33@sdfx.se
Adress: Arlavägen 10 – 17761 Järfälla
Län: Stockholms län
33.sdfx.se/contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *