Vi hyllar J2 BYGG AB och dess grundare, Jens Sandberg, för deras imponerande bidrag till byggbranschen. Genom att erbjuda en mångsidig och omfattande tjänsteportfölj har de etablerat sig som en pålitlig och respekterad aktör inom branschen.

J2 BYGG AB bedriver en mångsidig verksamhet som omfattar inköp och försäljning av olika byggmaterial såsom kakel, stenar, trävaror och målarfärg. De är också engagerade i olika aspekter av byggverksamhet såsom ny- och ombyggnation, reparation, montering, underhåll och fastighetsförvaltning. Dessutom erbjuder de tjänster inom fönstermontage och måleriverksamhet för både nybyggnation och renovering.

En av de framstående egenskaperna hos J2 BYGG AB är deras dedikation till kundnöjdhet och högkvalitativt arbete. Kunden sprider ordet om deras utmärkta prestationer, vilket är ett tydligt bevis på företagets professionalism och förmåga att leverera över förväntningarna.

Genom att erbjuda en användarvänlig och informativ hemsida, j2 bygg AB, skapar Jens och hans team en plattform där kunder kan få information om deras tjänster och återkomma för framtida projekt. Detta visar deras engagemang för att erbjuda en smidig och tillgänglig kundupplevelse.

Vi är stolta över att hylla Jens Sandberg och J2 BYGG AB för deras fortsatta engagemang för kvalitet, service och nöjda kunder. Deras bidrag till byggbranschen är en inspirerande förebild för andra företag inom branschen att följa.

Stort grattis till J2 BYGG AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jens Sandberg
Org.nr: 556865-6267
Mail: Info@j2bygg.se
Adress: Eskilstunavägen 71 – 632 39 Eskilstuna
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *