Vi hyllar med stolthet Jangius&Co AB och dess grundare, Per Jangius, för deras banbrytande arbete och betydande bidrag till reklambranschen. Med nästan 30 års erfarenhet i ryggen har Per inte bara skapat ett företag utan även en revolutionerande vision för hur reklambyråer kan fungera.

Jangius&Co AB står för en ny era inom reklam, där flexibilitet, effektivitet och kreativitet står i fokus. Per vision sträcker sig bortom de traditionella gränserna för reklambyråer. Istället för att följa den konventionella modellen, har han skapat en organisation som är smidig, kostnadseffektiv och anpassningsbar.

Det som verkligen skiljer Jangius&Co AB från andra byråer är deras unika tillvägagångssätt. Genom att undvika de tunga overheadkostnaderna och de långa kedjorna av mellanhänder, kan de erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga priser samtidigt som de levererar skräddarsydda och effektiva lösningar.

Per nätverk av frilansare är en ovärderlig tillgång för företaget. Genom att samla experter inom olika områden kan han skapa dynamiska team som är redo att ta sig an alla utmaningar. Denna flexibilitet och anpassningsförmåga gör det möjligt för Jangius&Co AB att leverera högkvalitativa tjänster och överträffa kundernas förväntningar gång på gång.

Men det stannar inte där. Per är också känd för sin omfattande kunskap inom datorer, särskilt Mac, typografi och bildbehandling. Denna expertis ger företaget en extra dimension och möjlighet att skapa reklamkampanjer som inte bara är estetiskt tilltalande utan också tekniskt perfekta.

Med en passion för innovation och en dedikation till att leverera resultat har Jangius&Co AB etablerat sig som en ledande aktör inom reklambranschen. Vi är stolta över att hylla dem för deras enastående arbete och ser fram emot att se hur de fortsätter att forma framtidens reklamlandskap med sin kreativitet, skicklighet och visionära ledarskap.

Stort grattis till Jangius Communication AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jangius, Per
Org.nr: 556971-9197
Mail: per@jangi.us
Adress: ULLSTÄMMAVÄGEN 198 LGH 1303 – 589 51 Linköping
Län: Östergötlands län
jangius.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *