Vi hyllar Muharem Kojic och Bistrica AB för deras enastående prestationer och det imponerande arbetet de har utfört inom branschen. Trots att de har valt att inte använda sig av digital marknadsföring har de ändå lyckats skapa sig en imponerande närvaro och etablera sig som en pålitlig och respekterad aktör på marknaden.

Muharem själv har visat enastående skicklighet och dedikation i sitt arbete med att driva Bistrica AB framåt. Genom att fokusera på att erbjuda högkvalitativa tjänster inom däckförsäljning, bilreparationer och fastighetsservice har han och hans team lyckats vinna kundernas förtroende och respekt.

Det är imponerande att se hur Muharem och Bistrica AB har lyckats blomstra och växa trots den ökande betydelsen av digital närvaro och marknadsföring. Genom att helt enkelt leverera enastående service och bygga starka och långsiktiga kundrelationer har de visat att det fortfarande är möjligt att lyckas på den konkurrensutsatta marknaden.

Deras framgång är ett bevis på Muharems passion, kompetens och hängivenhet till sitt arbete och företag. Genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster och hålla en hög standard i sitt arbete har Bistrica AB blivit en uppskattad och respekterad aktör inom branschen.

Vi hyllar Muharem och hela teamet på Bistrica AB för deras enastående prestationer och önskar dem fortsatt framgång och lycka i framtiden. Med deras dedikation och professionalism är vi övertygade om att de kommer att fortsätta vara en ledande aktör inom branschen och fortsätta göra ett fantastiskt jobb för sina kunder.

Stort grattis till Bistrica AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Muharem kojic
Org.nr: 556756-0205
Mail: muharem_kojic@hotmail.com
Adress: Smedjegatan 19 – 602 47 Norrköping
Län: Östergötslands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *