Vi hyllar Loxander i Linköping AB och dess grundare Agneta Loxander för deras engagemang för hälsa och välbefinnande genom helkroppsmassage. Agneta Loxander är en passionerad massageterapeut som har förvandlat sin kärlek till massage till en framgångsrik verksamhet i hjärtat av Linköping. På Studio Fenix, beläget på Linnégatan 17 A, erbjuder Agneta sina kunder en unik upplevelse av avkoppling och välbefinnande genom helkroppsmassage.

Helkroppsmassage har många fördelar för kropp och sinne. Genom att öka blodcirkulationen, främja utsöndringen av slaggprodukter och minska spänningar i musklerna, bidrar massage till att förbättra återhämtningsförmågan och främja avslappning och lugn. Agneta är skicklig på att anpassa massagen efter varje kunds individuella behov och önskemål, vilket skapar en personlig och givande upplevelse för varje besökare.

Med sin varma och välkomnande inställning skapar Agneta en trygg och fridfull miljö där kunderna kan koppla av och njuta av en stunds avkoppling och själslig återhämtning. Hennes expertis och omsorgsfulla beröring gör varje session till en terapeutisk upplevelse som främjar både kroppslig och mental välbefinnande.

Vi hyllar Agneta Loxander och Loxander i Linköping AB för deras dedikation till att främja hälsa och välbefinnande genom helkroppsmassage. Deras engagemang för att skapa en balanserad och harmonisk livsstil för sina kunder är en inspirerande modell för wellnessindustrin.

Stort grattis till Loxander i Linköping AB – Länets entreprenörer 2024!

VD AGNETA LOXANDER
Org.nr: 559270-3325
Mail: info@studiofenix.se
Adress: Djurgårdsgatan 89 – 582 29 Linköping
Län: Östergötlands län
studiofenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *