I ljuset av länets mest framstående entreprenörer står Stockholm Bygg & Service AB och dess inspirerande grundare, Alejandro Reyes. Med en vision om att leverera enastående byggtjänster har han lyckats etablera ett blomstrande byggföretag från grunden på bara 10 år.

Alejandro Reyes har inte bara byggt ett företag, utan han har också byggt ett varumärke som är synonymt med högkvalitativt arbete och enastående service. Genom att sätta kvalitet och kundnöjdhet i främsta rummet har han snabbt blivit en av de mest rekommenderade entreprenörerna i länet.

Det som verkligen skiljer Alejandro och hans företag från mängden är deras engagemang för att överträffa kundernas förväntningar. För Alejandro är det inte bara viktigt att leverera det som har lovats, utan han strävar alltid efter att göra det lilla extra för att säkerställa att varje kund lämnar med ett leende på läpparna.

Stockholm Bygg & Service AB erbjuder ett brett utbud av bygg- och fastighetsservicetjänster och har blivit ett nav för kreativa lösningar och pålitliga resultat. Oavsett om det handlar om renoveringar, nybyggnationer eller underhåll, kan kunderna lita på att Alejandro och hans team kommer att leverera med precision och professionalism.

Därför är det med en känsla av stolthet och beundran som vi hyllar Alejandro Reyes och Stockholm Bygg & Service AB för deras enastående prestationer och deras bidrag till att forma den byggbransch vi ser idag. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och att se dem fortsätta att lyfta branschstandarden till nya höjder.

Stort grattis till Stockholm bygg & Service AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Alejandro Reyes
Org.nr: 556952-0215
Mail: alejandro99sbs@gmail.com
Adress: OXELVÄGEN 25 LGHT 5621 – 138 31 Älta
Län: Stockholms län
stockholmbyggservice.se , https://www.facebook.com/stockholmbyggserviceab/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *