Vi hyllar Smycket Ur & Guld i Laholm AB och dess ägare Jessica Svensson för deras dedikation och passion för urmakeri och smyckeskonst. Jessica har inte bara förvaltat en butik, utan hon har skapat en plats där kärleken till hantverket och kundens behov står i centrum.

Med många års erfarenhet i branschen har Jessica blivit en mästare inom sitt område. Att ta över butiken och förvandla den till en framstående destination för ur och smyckesreparationer krävde inte bara skicklighet, utan också engagemang och hårt arbete. Genom att hålla både smed och urmakare på plats kan Jessica erbjuda sina kunder högkvalitativa och pålitliga tjänster direkt i butiken.

Det är inte bara Jessica som är en del av Smycket Ur & Guld-familjen; hennes döttrar har också varit närvarande och deltagit i verksamheten. Med förhoppningar om att en dag ta över butiken visar detta på en äkta familjetradition och en passion för att föra arvet vidare till nästa generation.

Butiken är inte bara en plats för att köpa smycken och klockor, utan också en plats där kunderna kan känna sig trygga och väl omhändertagna. Med allt arbete som görs på plats, erbjuder Smycket Ur & Guld en unik och personlig upplevelse för varje kund.

Genom att erbjuda både försäljning och reparation av ur, smycken och konstnärliga verk visar Jessica och hennes team på en mångsidighet och expertis som har gjort dem till en oumbärlig del av Laholms samhälle. Vi hyllar dem för deras bidrag till branschen och deras engagemang för att bevara och främja detta hantverk.

Stort grattis till Smycket Ur & Guld i Laholm AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jessica Svensson
Org.nr: 556937-0744
Mail: smycketlaholm@gmail.com
Adress: Stortorget 13 – 312 30 Laholm
Län: Hallands län
https://www.facebook.com/people/Smycket-Ur-Guld/100057157972268/?fref=ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *