Vi är stolta över att hylla weSec AB och dess VD Joakim Eliason Rådberg för deras banbrytande arbete inom databehandling, hosting och teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik. Sedan företagets grundande i Karlstad år 2011 har weSec AB blivit en betydande aktör inom IT-branschen, med fokus på att erbjuda högkvalitativa tjänster och lösningar till sina kunder.

weSec AB har etablerat sig som en pålitlig partner för företag i Värmland och övriga Sverige, med expertis inom en rad olika områden inom svagström, montage, larmsystem och nätverkskonfiguration. Under ledning av Joakim Rådberg, en erfaren och specialiserad yrkesman med en gedigen bakgrund inom branschen sedan 1996, har företaget fortsatt att leverera innovativa och skräddarsydda lösningar som möter kundernas behov och förväntningar.

Med en stark närvaro i Värmland och en beredvillighet att resa i hela Sverige för att genomföra installationer och projekt, har weSec AB positionerat sig som en betrodd partner och en ledande leverantör av tekniska tjänster. Deras engagemang för att erbjuda exceptionell service och teknisk expertis har gjort dem till en eftertraktad resurs inom branschen.

Vi gratulerar Joakim Rådberg och weSec AB för deras framgångsrika resa och deras utmärkelse som länets entreprenör. Deras dedikation och kompetens är en inspiration för andra företag inom IT-branschen och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och tillväxt.

Stort grattis till Wesec AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Joakim Eliason Rådberg
Org.nr: 556832-7786
Mail: jr@Wesec.se
Adress: SÅGVERKSGATAN 49 B – 652 21 Karlstad
Län: Värmlands län
https://www.wesec.se
instagram.com/wesecab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *