Vi är stolta över att hylla Techopia AB och dess VD, Agnes Edla Kristina Hållén, för deras banbrytande arbete inom IT-rekrytering och teknikhadel. Genom sitt engagemang och sin kompetens har företaget blivit en ledande aktör inom branschen, och deras insatser har inte bara revolutionerat företagens tekniska avdelningar utan också berikat privatpersoners digitala liv.

Techopia AB är specialiserade på att erbjuda rekryteringstjänster inom IT och teknik till produkt- och tjänsteföretag. Med en skicklig och dedikerad personalpool arbetar de hårt för att matcha rätt talanger med rätt företag, vilket inte bara gynnar företagen själva utan också skapar nya möjligheter för individer att utvecklas inom sina tekniska karriärer.

Utöver sin rekryteringsverksamhet erbjuder Techopia AB också internethandel av teknikprodukter, inklusive mobiltillbehör, till både företag inom alla sektorer och privatpersoner. Deras sortiment av högkvalitativa produkter möjliggör för människor att förbli uppkopplade och produktiva i en alltmer digitaliserad värld.

Agnes Edla Kristina Hållén, VD för Techopia AB, förtjänar särskild hyllning för sitt ledarskap och sitt engagemang för att driva företaget framåt. Hennes vision och beslutsamhet har varit avgörande för Techopia AB:s framgång och dess position som en betrodd partner inom IT-sektorn.

Vi gratulerar Techopia AB och Agnes Edla Kristina Hållén för deras enastående prestationer och ser med spänning fram emot att se deras fortsatta framgångar och bidrag till den tekniska utvecklingen och tillväxten i regionen.

Stort grattis till Techopia AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Agnes Edla Kristina Hållén
Org.nr: 559142-6779
Mail: agnes.hallen@techopia.se
Adress: PUMPGATAN 1 UNI3 BY GEELY – 417 55 Göteborg
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *