Städfirman Mannerstråle AB, under ledning av Elisabeth Mannerstråle, har utmärkt sig som en pålitlig leverantör av städtjänster för både företag och privatpersoner. Med fokus på att leverera högkvalitativ service har företaget blivit en uppskattad aktör på marknaden.

Med många års erfarenhet inom branschen har Elisabeth Mannerstråle och hennes team förfinat sin expertis och finjusterat sina tjänster för att möta och överträffa kundernas förväntningar. Städfirman Mannerstråle AB erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar varje kunds unika behov och krav.

Genom att erbjuda både företag och privatpersoner en omfattande städservice har Städfirman Mannerstråle AB skapat sig ett gott rykte för sitt professionella och pålitliga arbetssätt. De strävar alltid efter att leverera enastående resultat och lämnar inget åt slumpen när det kommer till renlighet och ordning.

Vi vill hylla Elisabeth Mannerstråle och Städfirman Mannerstråle AB för det fina arbete de utför varje dag. Deras dedikation till kundnöjdhet och deras engagemang för att leverera utmärkta städtjänster är en förebild för branschen. Vi ser fram emot att fortsätta se deras framgångar och bidrag till en renare och mer organiserad miljö för företag och privatpersoner i regionen.

Stort grattis till Städfirman Mannerstråle Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Elisabeth Mannerstråle
Org.nr: 559120-0620
Mail: bissastad@gmail.com
Adress: Närtunavägen 136 – 762 94 Rimbo
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *