Vi är stolta över att hylla Körkortsintensiven i Linköping AB och dess VD, Claes Bertil Sunil Severinsen, för deras enastående insatser inom körkortsutbildning och trafiksäkerhet. Genom sitt engagemang för att utbilda och vägleda blivande förare har företaget blivit en viktig del av samhällets strävan mot säkrare vägar.

Claes Bertil Sunil Severinsen vill också rikta uppmärksamhet mot revisorn Johanna Miedel och lyfta fram hennes viktiga bidrag till företaget. Hennes arbete har varit en grundläggande faktor för att skapa en trygg och stabil miljö för både personal och kunder på företaget.

Körkortsintensiven i Linköping AB strävar efter att erbjuda högkvalitativ körkortsutbildning och riskutbildning för att rusta blivande förare med nödvändiga färdigheter och kunskaper för att navigera säkert på vägarna. Med fokus på professionalism, säkerhet och kundservice har företaget blivit ett betrodd namn inom branschen. Genom att erbjuda en sedvanlig körkortsutbildning samt riskutbildning bidrar Körkortsintensiven i Linköping AB till att skapa tryggare förare och därigenom öka trafiksäkerheten på våra vägar.

Vi applåderar Claes Bertil Sunil Severinsen, revisorn Johanna Miedel och hela teamet på Körkortsintensiven i Linköping AB för deras engagemang och dedikation för att göra våra vägar säkrare för alla. Med deras fortsatta arbete och dedikation ser vi fram emot en framtid med minskade olyckor och ökad trafiksäkerhet.

Stort grattis till Körkortsintensiven i Linköping AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Claes Bertil Sunil Severinsen
Org.nr: 556989-0568
Mail: info@korkortsintensiven.com
Adress: SÖDERLEDEN 4 – 587 23 Linköping
Län: Östergötlands län
korkortsintensiven.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *