Cecilia Bengtsson, den värdiga vinnaren av priset som länets entreprenör för 2023, är en mångsidig och engagerad individ med en imponerande lista av utbildningar och kompetenser.

Med en bakgrund som Strategisk Hälsokonsult, ICC Coach, NLP Practioner och en rad andra certifieringar inom coaching & förändringsledning, är Cecilia en sann expert inom området coaching, motiverande samtal, personlig utveckling, förändringsarbete i process & hur du kan främja din egen och eller bolagets hälsa, välmående & tillväxt.
Hennes gedigna utbildning och erfarenhet sträcker sig från coaching till verksamhetsutveckling och mental träning för hur du främjar ditt bästa mindset för det du vill uppnå.

Cecilia har även genom sin karriär haft betydande roller inom näringslivet, bl a som Operativ Hälsokoordinator på Hemköpskedjan AB:s huvudkontor. Här ansvarade hon för hälsobudskap, utbildning av personal och hälsoinformatörer i butikerna runt om i landet samt hälsocoaching med fokus på långsiktig helhetshälsa. Hon har även arbetat som utbildare i över 15 år med att utbilda personliga tränare & hälsokonsulter inom coaching, kommunikation och feedback.

Som grundare av WelcomeOut Wellbeing AB erbjuder Cecilia genom sitt företag omfattande coaching i process på att göra individer och bolag mer handlingskraftiga, målfokuserade och effektiva. Hon strävar efter att hjälpa & bidra till att människor kan skapa tid och utrymme för det som verkligen betyder mest för dem och att de utvecklas själva för att leva ett liv där de är sina egna regissörer & lever sin egen sanning.

Cecilias dedikation till att främja hälsa och välmående i sin helhet, både på individuell och organisatorisk nivå, har gjort henne till en förebild och en verklig tillgång för samhället. Hennes framstående prestationer och passion för att hjälpa andra förtjänar den största hyllningen och erkännandet. Grattis, Cecilia, till att vara länets entreprenör för 2023 och för ditt ovärderliga bidrag till hälsan och välmåendet hos dem du berör.

Stort grattis till Cecilia Bengtsson – Länets entreprenör 2023!

VD Cecilia Bengtsson
Org.nr: 559065-0916
Mail: cilla@woutw.com
Adress: Tre Hjärtans väg 2 – 302 91 Halmstad
Län: Hallands län
https://woutw.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *