Vi är glada att kunna lyfta fram Camilla Wahldin och hylla hennes imponerande prestationer som entreprenör, vilket nu resulterat i att hon utnämnts till länets framstående företagsledare. Med en imponerande bana, började Camilla sin entreprenörsresa redan vid 19 års ålder genom att etablera en enskild firma. År 2012 tog hon det avgörande steget och grundade Wahldins Bk AB, som idag har blivit synonymt med framgång och kompetens.

Wahldins Bk AB har under Camillas ledarskap skapat en stark närvaro och konsoliderat sin position som en pålitlig och innovativ aktör inom sitt verksamhetsområde. Företaget är känt för att leverera tjänster av hög kvalitet och har blivit en viktig del av det lokala näringslivet.

Camilla Wahldins passion och expertis strålar igenom i företagets framgångssaga. Hennes förmåga att identifiera och implementera innovativa lösningar har gjort Wahldins Bk AB till en pionjär inom branschen. Med ett fokus på kvalitet och hållbarhet har företaget etablerat sig som en förebild för andra företag.

Stort grattis till Camilla Wahldin – Länets entreprenörer 2023!

VD Camilla Wahldin
Org.nr: 556882-3776
Mail: wahldinbk@hotmail.com
Adress: VIKINGAGATAN 8 – 113 42 Stockholm
Län: Stockholms län
salongwahldin.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *