VK Pool & Bygg AB, under ledning av Jan Ekman, är en verklig pärla inom poolbyggnation och förtjänar verkligen att hyllas för sitt fantastiska arbete. Men det är inte bara företagsledningen som förtjänar erkännande, utan även de duktiga individerna som arbetar inom bolaget och lägger ner sitt hjärta och själ i varje projekt.

På VK Pool & Bygg AB är det tydligt att kundnöjdhet är högsta prioritet. Genom att göra det lilla extra och alltid sträva efter att överträffa kundernas förväntningar har de skapat en stark lojalitet och återkommande kundkrets. Att välja kvalitet över kvantitet visar på en djup förståelse för branschen och ett engagemang för att leverera hållbara och långvariga lösningar.

Era insatser och dedikation till branschen och era kunder förtjänar all uppmärksamhet och erkännande. Fortsätt det fantastiska arbetet och må era poolprojekt fortsätta sprida glädje och nöjdhet!

Stort grattis till Jan Ekman och VK Pool & Bygg AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Jan Ekman
Org.nr: 556868-3675
Mail: vkpoolbygg28@gmail.com
Adress: FRILUFTSVÄGEN 1 – 423 63 Torslanda
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *