Ventilation och sotning Täby är verkligen en eloge till företagsvärlden. Drivet av den dynamiska duo, Olof Sjögren och Mikael Gimteg, har företaget etablerat sig som experter inom bostadsventilation. Med imponerande 28 plus 26 års erfarenhet inom både ventilations- och skorstensfejarbranschen, erbjuder de enastående kunskap och service.

Deras strategiska samarbeten med andra yrkesgrupper i branschen positionerar dem som ett litet företag med stor kapacitet, redo att ta sig an totalentreprenader. Olof och Mikael förtjänar verkligen hyllningar för det otroliga arbete de utför tillsammans, vilket skapar trygga och behagliga inomhusklimat för sina kunder. Jag önskar dem fortsatt framgång och erkännande för deras dedikation och expertis.

Stort grattis till Olof Sjögren och Mikael Gimteg – Länets entreprenörer 2023!

VD Olof Sjögren VD Mikael Gimteg
Org.nr: 559017-3703
Mail: info@tabyventilation.se
Adress: MÖNSTRINGSVÄGEN 170 – 184 33 Åkersberga
Län: Stockholms län
tabyventilation.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *