Vicktor Edsvik, ägare av det framstående renoverings företaget som nyligen utsetts till länets entreprenör för 2023, har specialiserat sig på ombyggnader av badrum och kök samt hel renoveringar av lägenheter och villor. Företaget tar hand om den totala entreprenaden för att säkerställa en smidig och kvalitativ renoverings process för sina kunder.

Genom företagets hemsida får man möjlighet att utforska tidigare renoveringsprojekt, vilket fungerar som värdefulla referenser för dem som överväger egna renoveringsprojekt. Vicktor Edsvik, driven av en stark passion för kund fokus och kund nöjdhet, strävar efter att skapa en trygg och tillfredsställande upplevelse för alla parter involverade i renoverings processen.

Med en familj där entreprenörskap är en del av arv och en övertygelse om att kundnöjdhet är av yttersta vikt, har Vicktor skapat en verksamhet som vilar på dessa principer. Med fyra dedikerade anställda arbetar företaget inte bara för att leverera välutförda renoveringar utan också för att skapa en positiv arbetsmiljö och ta hand om sin personal.

Viktors synsätt på erfarenhetsutbyte och lärande, såsom hans pappas visdom “fråga den som är äldst,” präglar företagskulturen. Detta säkerställer inte bara att arbetet utförs med högsta standard, utan också att kunskap och erfarenhet delas och överförs inom företaget. Med ett starkt fokus på både yrkesmässighet och medmänsklighet har Vicktor Edsvik och hans team etablerat sig som bransch ledande och förtjänat den prestigefyllda titeln länets entreprenör för år 2023.

Stort grattis till Vicktor Edsvik – Länets entreprenörer 2023!

VD Vicktor Edsvik
Org.nr: 556809-1010
Mail: info@kakelochrot.se
Adress: Reprovägen 1 – 183 77 Täby
Län: Stockholms län

www.kakelochrot.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *