Västerviks Isolering AB, under ledning av Mattias Viberg Green, har på kort tid etablerat sig som en betydande aktör på den konkurrensintensiva isoleringsmarknaden i Kalmar Län. Mattias, med lång erfarenhet från branschen, förverkligade sin dröm att styra över sin egen vardag genom att starta sitt eget företag år 2020.

Företaget har sitt ursprung i Västervik men sträcker sig över en radie av 10 mil för att tillgodose isoleringsbehoven där det behövs. Västerviks Isolering AB fokuserar på teknisk isolering och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive rörisolering, ventilationsisolering, kylisolering, rörmärkning och ytskikt. Företaget är känt för att hantera alla typer av uppdrag, oavsett storlek.

Vi hyllar Mattias Viberg Green och Västerviks Isolering AB för deras framgångsrika etablering på marknaden och deras engagemang för att leverera högkvalitativa isoleringstjänster. Vi önskar dem fortsatt framgång och tillväxt inom branschen.

Stort grattis till Mattias Viberg Green – Länets entreprenörer 2023!

VD Mattias Viberg Green
Org.nr: 559245-0752
Mail: vastervikisol@gmail.com
Adress: FOLKPARKSVÄGEN 31 – 593 37 Västervik
Län: Kalmar län
vasterviksisolering.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *