Det är med stolthet vi hyllar Väghyveltjänst Peter Gunnarsson AB och dess grundare, Peter Gunnarsson, som en ledande entreprenör i länet. Bolagets fokus på vägentreprenader och maskinreparationer har gjort dem till en hörnsten inom infrastrukturutveckling och underhåll.

Peter Gunnarsson har med sin expertis och engagemang drivit företaget framåt, och med en dedikerad personal har de levererat högkvalitativa tjänster inom vägbyggnad och maskinreparationer. Genom att investera i modern teknik och hålla sig uppdaterade med de senaste branschtrenderna har Väghyveltjänst Peter Gunnarsson AB etablerat sig som en pålitlig partner för både offentliga och privata sektorer.

Företagets mångsidighet sträcker sig även till ägande och förvaltning av fast egendom och värdepapper, vilket visar deras långsiktiga strategi för tillväxt och stabilitet.

Vi hyllar Peter Gunnarsson och hela teamet på Väghyveltjänst Peter Gunnarsson AB för deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör. Med deras fortsatta dedikation och kompetens ser vi fram emot deras fortsatta bidrag till att forma en säker och effektiv infrastruktur för framtiden.

Stort grattis till Väghyveltjänst Peter Gunnarsson Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Peter Gunnarsson
Org.nr: 556948-6631
Mail: vhtpeter@gmail.com
Adress: Vallgatan 5 – 812 30 Storvik
Län: Gävleborgs län
vaghyveltjanst.com

4 Responses

  1. Pingback: post
  2. Pingback: Digi Tobi
  3. Pingback: sahabatqq login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *