Vi är stolta att tillkännage att Ugerups Mjölkproduktion AB utnämnts till länets entreprenör. Karin Eriksson har framstått som en nyckelfigur i företagets framgång, särskilt genom sitt engagemang för att exportera djur internationellt.

Vi hyllar Karin för hennes inspirerande historia och vill också tacka hennes make, Per Erik, för ovärderligt stöd. Ett särskilt erkännande går till Ralf, Karins samarbetspartner i 20 år, vars dedikation och hårda arbete har varit avgörande för företagets framgång.

Stort grattis till Karin Eriksson – Länets entreprenörer 2023!

VD Karin Eriksson
Org.nr: 556377-1277
Mail: Karin@ugerup.mu
Adress: NORRA STRANDVÄGEN 58 – 263 77 Mölle
Län: Skåne län

3 Responses

  1. Pingback: Real estate in UAE
  2. Pingback: trustbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *