Ulf Rapp, VD för UFFES-KVS AB, är en imponerande entreprenör som har odlat lång erfarenhet inom Valsverk hos SSAB EMEA AB i Oxelösund. Med bakgrund som projektledare och montageledare har Ulf framstått som en nyckelspelare inom företaget och sektorn.

Hans varierande uppdrag med fokus på Valsverket har visat på hans skicklighet och engagemang för att möta utmaningarna inom branschen. Ulf har inte bara lyckats i stora och krävande projekt utan har också visat kompetens inom spårvagns- och järnvägsfordonsrelaterad verksamhet.

Genom sin roll i Norrköping, där han ansvarade för service och underhåll av spårvagnar, har Ulf visat på sitt ledarskap och initiativtagande. Hans bidrag till utveckling, anpassning och optimering av verkstäder samt deltagande i upphandlingar har gjort honom till en respekterad ledare och expert inom sitt område.

Stort grattis till Ulf Rapp – Länets entreprenörer 2023!

VD Ulf Rapp
Org.nr: 559148-7680
Mail: ulf.rapp@uffes-kvs.se
Adress: Kroktorpsvägen 17 – 616 30 Åby
Län: Östergötlands län
uffes-kvs.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *