Ett stort och förtjänt erkännande till TYRESÖ KONDITORI & CAFÉ AB, särskilt till den dedikerade ägaren Hatun Abdulkarim, som nu stolt är länets entreprenör! Hatun, ditt hängivna arbete och uppoffringar, inklusive att arbeta 7 dagar i veckan, är en sann inspiration och bevis på din passion för det du gör.

Att erbjuda nybakat av högsta kvalitet och samtidigt inkludera läckra sallader för dem som söker en enklare lunch visar på bredden och omsorgen i ditt sortiment. Ditt engagemang för att göra det lilla extra för dina kunder, kombinerat med din vänliga natur, skapar en unik atmosfär på TYRESÖ KONDITORI & CAFÉ AB.

Att bygga en verksamhet med nöjda kunder och skapa en plats där de vill återkomma är ett resultat av din hårda arbete och dedikation. Du är en jättesnäll kvinna och en verklig stjärna inom ditt område.

Må ert certifikat vara en symbol för era stora prestationer och den positiva påverkan ni har på samhället. Fortsätt skapa magiska smakupplevelser och sprida glädje genom ditt café. Hatun och TYRESÖ KONDITORI & CAFÉ AB, ni är en äkta pärla i ert län!

Stort grattis till Hatun Abdulkarim – Länets entreprenörer 2023!

VD Hatun Abdulkarim
Org.nr: 556842-2868
Mail: hatun_juksel@hotmail.com
Adress: Östangränd 3 – 135 40 Tyresö
Län: Stockholms län
facebook.com/tyresofiket/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *