Anna Rönnle och Trafikövningsplats Gotland har verkligen gjort en märkbar insats när det gäller trafiksäkerhet på ön. Med ett starkt fokus på att främja trafiksäkerheten genom att erbjuda en dedikerad trafikövningsplats och utbildningstjänster har de visat engagemang och ansvar gentemot samhället.

Att driva en trafikövningsplats är inte bara ett affärsinitiativ utan ett viktigt steg mot att skapa medvetenhet och trygghet bland de som tar sina första steg bakom ratten. Anna Rönnle och hennes team förtjänar beröm för att de gör en verklig skillnad genom att främja trafiksäkerheten och bidra till att forma ansvarsfulla förare.

Vi hyllar Anna Rönnle och Trafikövningsplats Gotland för deras engagemang för trafiksäkerhet och deras bidrag till att skapa en säkrare trafikmiljö på ön. Möjligheten att erbjuda utbildningstjänster inom trafiksäkerhetsområdet visar deras vilja att investera i samhällets välbefinnande. Fortsätt det fantastiska arbetet!

Stort grattis till Anna Rönnle – Länets entreprenörer 2023!

VD Anna Rönnle
Org.nr: 556916-4824
Mail: gotland@trafikovningsplats.nu
Adress: BROVÄG 101 – 621 73 Visby
Län: Gotlands län
trafikovningsplats.nu/gotland/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *