Ett stort grattis till Tracon Engineering Consulting Group AB och Marko Nikolic för den förtjänta utnämningen som länets entreprenör! Er verksamhet inom områdena spårfordon och flygteknik har verkligen satt er på kartan med er strävan efter hög kvalitet och professionalism.

Det är tydligt att ert företag präglas av ett personligt bemötande och ett starkt fokus på personalen. Att betrakta alla som viktiga, oavsett om det är kunder, anställda eller andra intressenter, är en viktig grundsten för framgång. Må Tracon Engineering Consulting Group AB fortsätta vara en ledande aktör och inspirera andra inom branschen!

Stort grattis till Marko Nikolic och Tracon Engineering Consulting Group AB – Länets entreprenörer 2023!

COO/Development Marko Nikolic
Org.nr: 559133-4494
Mail: info@traconab.se
Adress: TORGGATAN 4 – 722 15 Västerås
Län: Västmanlands län
traconab.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *