Tomas Andersson, VD för Tomas Bulktransporter AB, är verkligen en imponerande entreprenör vars framgångsresa inte bara är en individuell prestation utan en resa präglad av starkt familjeband och dedikation.

Tomas har byggt upp sitt åkeriföretag från grunden och placerat det som ett av de främsta i länet. Hans envisa arbete och passion för branschen har varit nyckeln till framgång. Genom att ta initiativet att hylla sin familj visar Tomas på det starka stöd och samarbete som har varit en viktig del av hans resa.

Familjens engagemang, särskilt från hans söner och dotter, är en berättelse om sammanhållning och gemensam framgång. Tomas har inte bara byggt upp ett framstående företag utan även stärkt banden i sin egen familj. Vi hyllar Tomas för hans hängivenhet, arbetsmoral och den enastående resa han har gjort. Fortsätt att inspirera och vägleda andra med din imponerande prestation!

Stort grattis till Tomas Andersson – Länets entreprenörer 2023!

VD Tomas Andersson
Org.nr: 556657-1609
Mail: tomasbulk@hotmail.com
Adress: SOCKERTOPPSVÄGEN 2 – 544 92 Hjo
Län: Västra Götalands län

6 Responses

  1. Pingback: condo for sale
  2. Pingback: พอต

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *