Henrik Thell, en framstående entreprenör, har erövrat priset som länets entreprenör för 2023. Hans företag, Thells i Huskvarna AB, är en stolt medlem i Nordic Green Group, en respekterad kedja inom grönytor, trädvård och markarbeten. Denna dynamiska grupp skapar och underhåller utomhusmiljöer året runt med bred kompetens inom företaget.

Med cirka 40 anställda, inklusive både fast och säsongsanställda, har Thells i Huskvarna AB positionerat sig som en ledande aktör inom branschen. De betjänar en mångfald av kunder, från företag och bostadsbolag till bostadsrättsföreningar, kommuner, kyrkor och privatpersoner. Deras mångsidighet och engagemang för kvalitet gör dem till en pålitlig partner för alla som söker professionell service för sina utomhusmiljöer.

Utöver sina tjänster tillhandahåller Thells i Huskvarna AB även en webbshop där kunder enkelt kan beställa olika produkter och få dem levererade direkt till dörren. Henrik Thells framgång som entreprenör och hans företags mångsidighet och engagemang för utmärkt service gör honom förtjänt av utmärkelsen som länets entreprenör för 2023.

Stort grattis till Henrik Thell – Länets entreprenörer 2023!

VD Henrik Thell
Org.nr: 556859-7677
Mail: henrik@thells.nu
Adress: Grännavägen 22B- 561 34 Huskvarna
Län: Jönköpings län

https://www.nordicgreengroup.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *