Vi är stolta över att hylla Thomas Ellingsen och TECOMP AB för deras utmärkta prestationer som länets entreprenör. Bolaget har cementerat sig som en ledande aktör inom IT-sektorn med fokus på programutveckling, försäljning, support och konsultverksamhet.

Thomas Ellingsen, med sin passion och expertis inom IT, har varit en drivande kraft bakom TECOMP AB:s framgångar. Med ett dedikerat team av kreativa och kunniga individer har företaget lyckats skapa innovativa IT-lösningar som möter och överträffar kundernas förväntningar.

TECOMP AB erbjuder inte bara högkvalitativa programvarulösningar utan också enastående support och konsulttjänster för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga upplevelsen. Deras förståelse för kundens behov och deras förmåga att leverera skräddarsydda lösningar har gjort dem till en pålitlig partner för företag i alla branscher.

Utöver sitt arbete inom IT har TECOMP AB också engagerat sig i förvaltning av värdepapper och fastigheter, vilket visar deras mångsidighet och förmåga att diversifiera sin verksamhet.

Vi gratulerar Thomas Ellingsen och hela teamet på TECOMP AB för deras utmärkelse som länets entreprenör och ser fram emot att se deras fortsatta framgångar och innovativa insatser inom IT-branschen och bortom.

Stort grattis till TECOMP AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Thomas Ellingsen
Org.nr: 556860-6353
Mail: thomas@tecomp.se
Adress: MARIEHILLSVÄGEN 10 – 572 60 Oskarshamn
Län: Kalmar län
tecomp.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *