TE-Bygg & Plåt AB, stolta vinnare av titeln länets entreprenör 2023, är en framstående aktör som har varit verksamma sedan år 2004. Sedan dess har företaget genomgått en imponerande expansion och utgörs nu av 12 engagerade medarbetare som levererar olika typer av byggtjänster i hela Dalarnas län.

Deras skickliga och erfarna snickare är specialiserade på renoveringsarbeten och snickeriarbeten, inklusive kök, badrum, altaner, bryggor och mycket mer. Med vår kompetenta plåtslagare erbjuder dom skräddarsydda plåtdetaljer som skorstenshuvar, tak detaljer, fönsterbleck och spiskåpor baserade på kundens exakta måttbeställning.

För säker trädfällning och huggning av olämpligt placerade träd har dom dedikerade trädfällare som utför arbete med hög kompetens. Dessutom erbjuder dom mindre avverkningar för att möta olika behov.

Deras engagemang för hållbarhet inkluderar även professionella solcells installatörer som assisterar fastighetsägare med leverans och korrekt installation av solpaneler för optimala resultat.

Dom vill rikta ett stort tack till deras samarbetspartners, inklusive Lyko, Plåtmekano och Fastigheter, för deras ovärderliga stöd. Ett särskilt erkännande går till Tomas för hans enastående bidrag till företagets framgång. Tack vare alla involverade är TE-Bygg & Plåt AB idag synonymt med hög kvalitet och professionell service

Stort grattis till Tomas Ersbjörs – Länets entreprenörer 2023!

VD Tomas Ersbjörs
Org.nr: 556865-6234
Mail: tomas@tebygg.se
Adress: Skamsberget 1 – 786 33 Vansbro
Län: Dalarnas län

www.tebygg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *