Kenth Sjövall, den framstående VD:n för TCT, har hedrats med priset som Länets Entreprenör för 2023, och det med all rätt. I spetsen för TCT, ett modernt och internationellt transportföretag, har Kenth skapat en verksamhet som står i framkant när det gäller att erbjuda effektiva och hållbara transportlösningar för alla behov på marknaden.

TCT:s vision sträcker sig bortom enbart transport; den omfattar att leverera tjänster av högsta kvalitet som exakt motsvarar marknadens krav. Genom att fokusera på kontinuerlig utveckling, engagerad och kunnig personal samt ett omfattande nätverk, har Kenth och hans team skapat en företagskultur som präglas av excellens och framsteg.

Inte bara strävar TCT efter affärssuccé, utan företaget har även en stark miljömedvetenhet. Genom att genomföra systematiska åtgärder för mer miljövänliga transporter har TCT blivit ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. Detta återspeglar deras engagemang för att vara en positiv kraft för samhället och miljön.

Kenth Sjövall och TCT är inte bara föregångare inom transportbranschen, utan de är också en inspirerande kraft som visar hur framgång och hållbarhet kan gå hand i hand. Med sin uttalade vision och dedikation är de inte bara värda priset utan också erkännandet för att vara en betydande aktör inom sitt område.

Stort grattis till Kenth Sjövall – Länets entreprenörer 2023!

VD Kenth Sjövall
Org.nr: 556525-4736
Mail: kenth.sjovall@tctab.se
Adress: Lastvägen 11 – 522 90 Trelleborg
Län: Skåne län

https://www.tctab.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *