Roger Aronsson, VD för Swetrust Entreprenad AB, är en hängiven och erfaren entreprenör med en transparent och dedikerad arbetsstil. Hans resa inom branschen har präglats av lång erfarenhet och en passion för att skapa resultat.

Roger tog steget in i egenföretagandet år 2019, mot alla odds och utan en enda säker kund. Hans driv och beslutsamhet har varit nyckeln till att driva företaget framåt. Trots utmaningar och motgångar har han stått stark och överkommit svårigheterna med en imponerande vilja och arbetsmoral.

Redan från en ung ålder har Roger haft en nära koppling till branschen och kört maskiner sedan han var 14 år gammal. Inspirationen från hans pappa har varit avgörande, och pappan fungerar som en förebild för Roger. Att arbeta med UE (underentreprenörer) och anställda är en del av hans framgångsrecept, och han har byggt upp ett pålitligt nätverk av hantverkare.

Swetrust Entreprenad AB sätter kunden i fokus och präglas av hårt arbete, dedikation och engagemang. Roger planerar att expandera grävarbeten och starta en hundrehabiliteringsverksamhet under 2024. Med nyckelord som “stenläggning” väver han fram en framtid där han fortsätter att vara en sann entreprenör och lämnar sitt avtryck i branschen.

Stort grattis till Roger Aronsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Roger Aronsson
Org.nr: 559218-1530
Mail: Roger@swetrustentreprenad.com
Adress: Hanskrokavägen 18 – 134 65 Ingarö
Län: Stockholms län
facebook.com/groups/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *