Kevin Farzaie, VD för Sweden Car Göteborg AB, har med framgång drivit företaget i över 15 år och etablerat det som en pålitlig aktör inom försäljning och förmedling av bilar och motorcyklar. Hans dedikation till branschen och förmåga att leverera fordon av hög kvalitet har positionerat företaget som en framstående aktör.

Kevin vill rikta en välförtjänt hyllning till sina anställda för deras ovärderliga bidrag. Han förstår att framgången inte bara är en enskild persons förtjänst utan resultatet av ett starkt och samarbetsinriktat team. Genom att uppskatta och erkänna det hårda arbetet som varje medlem i teamet lägger ned skapar Kevin en positiv arbetsmiljö och främjar en gemenskap som går utöver företagets prestationer.

Vi lyfter fram Sweden Car Göteborg AB som länets entreprenör och hyllar Kevin Farzaie och hela teamet för deras dedikation och bidrag till fordonsbranschen. Fortsätt att leverera kvalitet och inspirera med ert professionella engagemang!

Stort grattis till Sweden Car Göteborg AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Kevin Farzaie
Org.nr: 559125-1185
Mail: kevin@swedencar.se
Adress: TAGENVÄGEN 14M – 422 59 Hisings Backa
Län: Västra Götalands län
swedencar.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *