Företaget som har blivit utsett till länets entreprenör 2023 är inte bara en expert inom sitt område, utan även en hjärtlig och passionerad aktör som har dedikerat sig till att leverera det allra bästa inom branschen. Den drivande kraften bakom företagets framgång är dess ägare, en person som inte bara arbetar med enastående kvalitet utan också bär på en envishet som har banat väg för företagets nuvarande framstående position.

Ronny Karlsson ödmjukt tackar och hyllar även sina barn, som har varit en konstant källa till stöd genom hela företagets resa. Deras engagemang och stöttning har varit av ovärderlig betydelse och har bidragit till att forma företagets framgångssaga.

Med ett öppet och tacksamt hjärta uttrycker Ronny en enorm tacksamhet gentemot sin far. Utan hans fars stöd och vägledning skulle han inte ha nått den position han befinner sig i idag. Hans historia är en inspirerande berättelse om arv, hårt arbete och en passion för att skapa något utöver det vanliga. Företaget är inte bara byggare av strukturer, utan även bärare av en stark tradition och en strävan efter att forma en positiv framtid inom branschen.

Stort grattis till Ronny Karlsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Ronny Karlsson
Org.nr: 556849-8140
Mail: ronny@rsbygg.se
Adress: JÄRNVÄGSGATAN 1 – 268 31 Svalöv
Län: Skåne län

https://rsbygg.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *