Vi är stolta över att hylla SVAAS AB och dess VD Ricky Stjärnfelt för deras enastående insatser och dedikation som har gjort dem till en central aktör inom automationsbranschen. Ricky Stjärnfelt har visat på enastående ledarskap och engagemang, vilket har präglat SVAAS AB:s resa mot framgång.

SVAAS AB har positionerat sig som en ledande kraft inom design, utveckling och implementering av automationssystem och industriella datasystem. Med en passion för att leverera högsta kvalitet i allt de gör och en vilja att ständigt förnya sig och sina tjänster, har de blivit en pålitlig partner för företag som strävar efter effektivitet och innovation.

Ricky Stjärnfelt och hans team på SVAAS AB har inte bara utmärkt sig inom teknik och innovation, utan har också visat ett starkt engagemang för hållbara lösningar. Genom att integrera teknologi med ett medvetet miljötänkande, strävar de efter att göra en positiv skillnad för både samhället och miljön.

Vi vill även passa på att hylla Po Sjöblom för hennes bidrag till Ricky Stjärnfelts resa och till SVAAS AB:s framgång. Det är tydligt att hennes stöd och vägledning har varit ovärderligt för företagets utveckling.

Genom deras ihärdiga arbete och engagemang för att göra skillnad har SVAAS AB bevisat att de är förtjänta av titeln “länets entreprenör”. Vi ser med spänning fram emot att se deras fortsatta framgångar och bidrag till att forma framtidens teknologiska landskap.

Stort grattis till SVAAS AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Ricky Stjärnfelt
Org.nr: 556733-6051
Län: Stockholms län
svaas.se

6 Responses

  1. Pingback: 168upx Auto 100
  2. Pingback: quik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *