Jacob Hermansson, VD för Sundhults Entreprenad & Skogsvård AB, har inte bara förverkligat sin egen dröm om att vara företagare utan har också gjort stora avtryck inom skogsbranschen. Sedan sin tidiga barndom har Jacob haft en passion för skogen, och med inspiration från sin fader, en lantbrukare, följde han sin passion efter studenten.

Snabbt efter studenttiden valde Jacob att gå sin egen väg och blev snabbt underentreprenör åt flera stora företag i och runt Jönköpingslän. Med tiden har han även köpt in sig i EKA skog AB. Sundhults Entreprenad & Skogsvård har etablerat sig som ledande inom branschen och är särskilt kända för sitt hyggesfria arbete, vilket visar deras starka fokus på hållbarhet och miljö.

Jacob och hans team arbetar inte bara mot företag utan även mot privatpersoner, och deras expertis sträcker sig över avverkning, skogsvård och skotning av skog. Genom att hålla kvalitet och kundnöjdhet i fokus har Jacob blivit högt aktad och omtyckt inom branschen. Sundhults Entreprenad & Skogsvård är en förebild när det gäller att förena framgång med hållbarhet och är ett företag som verkligen sätter avtryck i skogarna i Jönköpingslän.

Stort grattis till Jacob Hermansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jacob Hermansson
Org.nr: 556807-1020
Mail: jacob@ekaskog.se
Adress: Södra Sundhult 5 – 573 73 Sunhultsbrunn
Län: Jönköpings län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *