Ett stort grattis till Johan Häggström och Strukturkonsult Norr AB för att ha blivit utnämnda till länets entreprenörer! Certifikatet är verkligen välförtjänt för ert engagemang och ert fokus på att hjälpa företag att nå nya nivåer av effektivitet och ordning.

Som VD för Strukturkonsult Norr AB har Johan Häggström framstått som en ledare som verkligen förstår vikten av helhetstänk och effektivisering. Genom att skapa ordning och reda inom företag hjälper ni era kunder att inte bara hantera ekonomiska utmaningar utan också att eliminera energitjuvar som kan bromsa tillväxten.

Det imponerar att Strukturkonsult Norr AB sträcker sig över hela Sverige och arbetar med kunder från norr till söder. Er expertis och metoder för att bekämpa både ekonomiska och energimässiga utmaningar gör er till en oumbärlig resurs för ert klientel.

Fortsätt ert fantastiska arbete med att skapa struktur och effektivitet i företag runt om i landet. Johan och teamet, ni är verkligen värda denna erkännande och jag önskar er fortsatt framgång på er entreprenörsresa!

Stort grattis till Johan Häggström – Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Häggström
Org.nr: 556897-7119
Mail: johan@strukturkonsult.se
Adress: Skomakaregatan 7 – 941 31 Piteå
Län: Norrbottens Län
strukturkonsult.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *