Dick Strålberg och Strålbergs Trpt & Uthyrning AB förtjänar verkligen den prestigefyllda titeln som länets entreprenör 2023. Att starta ett företag och uppnå imponerande resultat på så kort tid är en fantastisk bedrift.

Dick, din hyllning till din svärfar som har delat med sig av sina erfarenheter och stöttat dig i företagsresan är rörande. Det är tydligt att du uppskattar och värdesätter det stöd och den klokskap som din svärfar har bidragit med.

Fortsätt blomstra och vara en inspiration för andra i företagsvärlden. Tillsammans med ditt dedikerade arbete och stödet från dem omkring dig kommer Strålbergs Trpt & Uthyrning AB säkert att fortsätta framgångsresan!

Stort grattis till Dick Strålberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Dick Strålberg
Org.nr: 559249-5674
Mail: DickStralberg@gmail.com
Adress: HANSIBACKEN 1 – 985 31 Vittangi
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *