Vi är stolta att tillkännage att Joanna Kaneteg, grundare och drivande kraft bakom Sthlm Fragrance Supplier AB, har utsetts till länets entreprenör. Joanna, genom sitt passionerade ledarskap, har framgångsrikt etablerat Sthlm Fragrance Supplier som ett framstående indie-varumärke som utmanar och omdefinierar reglerna för traditionella doftprodukter.

Joanna är hjärtat och själen i företaget och hennes vision sträcker sig bortom att bara erbjuda produkter – hon skapar en upplevelse. Sthlm Fragrance Supplier är känt för att erbjuda kvalitativa dofter i hållbar design, och Joannas dedikation till denna nisch har gjort företaget till en banbrytare inom branschen.

Genom innovativa och estetiskt tilltalande livsstilsprodukter för hem och företag skapar Joanna och hennes team minnesvärda intryck genom dofter. Vi hyllar Joanna Kaneteg för hennes exceptionella arbete och engagemang, och vi är övertygade om att hennes inflytande kommer fortsätta forma och inspirera doftvärlden.

Det är med glädje och respekt som vi överlämnar detta certifikat till Joanna Kaneteg och Sthlm Fragrance Supplier AB, och vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och bidrag till branschen.

Stort grattis till Joanna Kaneteg – Länets entreprenörer 2023!

VD Joanna Kaneteg
Org.nr: 559106-3978
Mail: joanna@sthlmfs.com
Adress: Calle Las Camelias 35 B – 296 60 Marbella
Län: Stockholms län
sthlmfragrancesupplier.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *