Stattas El har blivit hedrade som länets entreprenör, och det är ingen överraskning med tanke på deras imponerande engagemang inom energi och miljö. Deras flexibilitet och förmåga att ta sig an projekt av alla storlekar, från entreprenad och nyproduktion till solceller, rotjobb och köksrenoveringar, tyder på en exceptionell kompetens och mångsidighet.

Som företag som strävar efter att vara i framkanten av framtidens energilösningar visar Stattas El en djup förståelse för de växande utmaningarna och möjligheterna inom branschen. Deras dedikation till hållbarhet och innovation är en inspiration för andra företag och ett tydligt bevis på deras betydande bidrag till samhället.

Må deras certifikat vara en erkänsla för det hårda arbete och den expertis de har lagt ner, och må de fortsätta vara en ledande kraft inom energibranschen och en förebild för andra företag i regionen.

Stort grattis till Stattas El AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Anders Stattin
Org.nr: 556778-8244
Mail: anders@stattasel.se
Adress: NYPONVÄGEN 6 – 155 31 Nykvarn
Län: Stockholms län
stattasel.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *