Sören Eriksson, VD för Sören Eriksson Måleri AB, är en legendar inom måleribranschen med över 50 års erfarenhet. Hans engagemang och hängivenhet till yrket har inte bara skapat en framstående verksamhet utan har även gått i arv till nästa generation.

I Sören Eriksson Måleri AB är det inte bara ett företag utan en familj, där Sören har fört över sin passion till sina söner. Sönerna är inte bara arbetstagare utan kärnan i bolaget, och deras hårda arbete och dedikation förtjänar att hyllas. Det är genom detta samarbete och familjebandet som företaget blomstrar och fortsätter att leverera högkvalitativa målartjänster till sina kunder.

Sören Eriksson och hans söner har skapat något mer än bara ett företag; de har skapat en målartradition som sträcker sig över årtionden och bär på en rik arv av expertis och kvalitet.

Stort grattis till Sören Eriksson – Länets entreprenörer 2023!

VD Sören Eriksson
Org.nr: 559133-4122
Mail: soren.eriksson.mal@gmail.com
Adress: HÖGANÄSVÄGEN 8 – 437 35 Lindome
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *