Vi är stolta över att hylla Sörbom Fiber & Entreprenad AB och dess grundare, Daniel Sörbom, för deras framstående prestationer som länets entreprenör. Under Daniels ledning har företaget blivit en ledande aktör inom fiberarbeten och tillhörande kringverksamhet.

Företaget, med sin bas i länet, har fokuserat på att leverera högkvalitativa fiberarbeten och har etablerat sig som en pålitlig partner för både företag och privatpersoner. Genom Daniels vision och ledarskap har Sörbom Fiber & Entreprenad AB blivit känt för sin professionalism, effektivitet och dedikation till kundtillfredsställelse. En av de viktigaste framgångsfaktorerna för företaget är dess fantastiska personal. Utan deras hängivenhet och skicklighet skulle inte företagets framgångar vara möjliga. Därför vill vi ge en extra hyllning till personalen för deras ovärderliga bidrag och dedikation till att göra varje projekt till en framgång.

Sörbom Fiber & Entreprenad AB strävar alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar och lägger stor vikt vid att skapa långsiktiga relationer med sina kunder. Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och enastående kundservice har de skapat sig ett gott rykte och fortsätter att vara en pålitlig partner inom branschen.

Vi gratulerar Sörbom Fiber & Entreprenad AB och Daniel Sörbom för deras utmärkelse som länets entreprenör och ser fram emot att se deras fortsatta framgångar och positiva bidrag till samhället.

Stort grattis till Daniel Sörbom – Länets entreprenörer 2024!

VD Daniel Sörbom
Org.nr: 556785-5449
Mail: info@sorbom.se
Adress: Åkersberg 4 – 749 46 Enköping
Län: Uppsala län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *