Ett stort och varmt erkännande till Stefan Modigh och det fantastiska teamet på SmidigeModigh AB för den välförtjänta utmärkelsen som länets entreprenör! Certifikatet är en hyllning till er enastående insatser och engagemang.

Stefan Modigh, er resa från små smidesjobb i en lada i Läckeby 2003 till att bli en mångsidig smidesfirma i flygstaden i Smedby utanför Kalmar är inget annat än inspirerande. Ett företag med ett brett utbud, innovativt och konstnärligt kunnande – det är verkligen imponerande.

Ett stort tack till hela teamet för det otroliga arbete ni utför och de måttanpassade lösningarna som ni skapar enligt kundens önskemål och behov. Er närvaro sträcker sig från Stockholm till Ystad, vilket visar på er pålitlighet och dedikation.

Fortsätt att vara en förebild inom smidesbranschen, och jag önskar er alla fortsatt framgång och kreativitet på er resa med SmidigeModigh AB. Här är till många fler år av framgångsrik smideskonst och nöjda kunder!

Stort grattis till Stefan Modig – Länets entreprenörer 2023!

VD Stefan Modig
Org.nr: 556874-6902
Mail: smidige.modigh@gmail.com
Adress: DOKUMENTVÄGEN 38 – 394 70 Kalmar
Län: Kalmar län
smidigemodigh.se/
www.youtube.com/channel/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *