Vi är glada att hylla Simonssons Marktjänst AB och dess grundare, Mattias Simonsson, för deras enastående arbete inom markentreprenad och hållbarhetsfokus. Som nyutnämnd länets entreprenör har de visat sig vara en pålitlig och professionell aktör inom branschen.

Företaget, grundat 2011 och baserat i Kinna, Marks kommun, är specialiserat på markentreprenad och relaterade tjänster. Under ledning av Mattias Simonsson, som har en gedigen erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen, har de etablerat sig som en föredragen partner för både företags- och privatkunder. Simonssons Marktjänst AB strävar alltid efter att leverera högkvalitativa arbeten och lägger stor vikt vid att uppfylla sina kunders behov och förväntningar. De är kända för att göra det lilla extra för sina kunder, vilket säkerställer att varje projekt utförs med precision och omsorg.

En av deras framstående egenskaper är deras fokus på kvalitet före kvantitet. Istället för att sträva efter att utföra så många uppdrag som möjligt, väljer de att lägga sin energi på att leverera exceptionella resultat som håller hög standard och överträffar förväntningarna hos deras kunder.

Utöver deras dedikation till kundtillfredsställelse är Simonssons Marktjänst AB också engagerade i miljön och hållbarheten. Genom att planera sina transporter noggrant och undvika material som inte kan återanvändas visar de sitt engagemang för att minska sin miljöpåverkan och främja hållbarhet.

Baserat på deras oöverträffade kvalitet, engagemang för kundnöjdhet och hållbarhetsfokus är det inte förvånande att Simonssons Marktjänst AB har blivit erkända som länets entreprenör. Vi gratulerar dem varmt till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att se deras fortsatta framgång och positiva bidrag till samhället.

Stort grattis till Simonssons Marktjänst AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Mattias Simonsson
Org.nr: 556843-0077
Mail: mattias@boag.se
Adress: Hedevägen 18 – 511 58 Kinna
Län: Västra Götalands län
simonssonsmarktjanst.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *