Helene Karlsson har blivit hedrad som länets entreprenör och erhåller ett välförtjänt certifikat för sitt företag, Sifferhjälpen Ekonomibyrå AB. Företaget utmärker sig genom att erbjuda moderna system för redovisning, en gedigen erfarenhet av bokföring och ett engagerat team av redovisningskonsulter.

Sifferhjälpen Ekonomibyrå AB är mer än bara en redovisningsbyrå; de är en digital partner med hjärtat på rätt ställe. Med fokus på prisvärda redovisningstjänster strävar de efter att ge företag en ovärderlig tidsvinst genom effektiva och smidiga digitala lösningar.

Certifikatet är en välförtjänt hyllning till Helene Karlssons engagemang och framgångar som entreprenör inom redovisningsbranschen. Må Sifferhjälpen Ekonomibyrå AB fortsätta bidra till företags framgång genom sina moderna och hjärtevänliga redovisningstjänster. Fortsätt det goda arbetet!

Stort grattis till Helene Karlsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Helene Karlsson
Org.nr: 556800-2355
Mail: helene@sifferhjalpen.se
Adress: Gunnarstorp 129 – 385 97 Söderåkra
Län: Kalmar län
sifferhjalpen.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *