Vladimir Carapic, VD för Sever Nordic AB, har visat enastående engagemang och professionalism inom konsult- och entreprenadverksamheten inom byggbranschen. Hans dedikation till att göra det lilla extra för sina kunder har inte bara skapat nöjda kunder utan också byggt upp ett starkt förtroende och lojalitet.

Sever Nordic ABs engagemang för att överträffa kundförväntningar är en grundläggande del av deras framgång. Vladimir Carapic och hans team strävar efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och säkerställa att varje kund lämnar med ett leende på läpparna. Deras fokus på att bygga långsiktiga relationer och skapa mervärde för varje projekt har gjort dem till en pålitlig och respekterad aktör inom branschen.

Vi är glada över att tilldela Vladimir Carapic och Sever Nordic AB denna välförtjänta utnämning till länets entreprenör. Med deras passion och dedikation kommer de utan tvekan att fortsätta vara en drivande kraft inom byggbranschen och fortsätta göra skillnad för sina kunder.

Stort grattis till Vladimir Carapic – Länets entreprenörer 2023!

VD Vladimir Carapic
Org.nr: 556811-5421
Mail: Sever.Nordic@gmail.com
Adress: ROSLAGSGATAN 31 – 113 55 Stockholm
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *